четвер, 13 лютого 2014 р.

Звітуємо про е-каталоги та репозитарії!

Не пройшло й 25 років з появи Веб, аж ось Нова звітна формочка для університетських бібліотек України вже збирає дані про репозитарії та електронні каталоги! Урра!
Дані збирають у форматі:
1.Адреса е-каталогу, охоплення відображеного фонду у %, доступність в Інтернет
2.Назва Електронного архіву, Адреса, Доступність через Інтернет (так/ні), Дата впровадження / Запланована дата впровадження

І не просто так, а "на доручення Міністерства освіти і науки України (лист №14.1/10-62 від 14.01.2014 про доцільність та можливість створення галузевої електронної бази книгозбірень вищих навчальних закладів)". Таблички заповнила, а хто бачив сам лист, поділіться? А, головне, хто побачить узагальнені результати: уклінно прошу поширити.




5 коментарів:

  1. і листа не бачила, взагалі перший раз чую, електронною поштою прийшло? від кого?

    ВідповістиВидалити
  2. А нам сьогодні прийшло інше http://biblioobzor.blogspot.com/2014/02/blog-post_14.html

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оце нічого собі:
      "За результатами наради під головуванням Віце-прем’єр-міністра України К. Грищенка з питань удосконалення системи підготовки фахівців у галузі інформаційних технологій, просимо до 26 лютого 2014 року надати інформацію щодо наявності у вищому навчальному закладі електронної бібліотеки, обсягу видань у розпорядженні університету для оцифрування, доступу до міжнародних електронних бібліотек, Wi-Fi покриття навчальних корпусів та гуртожитків університету та подати план заходів на 2014 рік щодо поліпшення забезпечення доступу студентів до національних і міжнародних навчальних та наукових електронних ресурсів".
      Ого!

      Видалити