четвер, 18 жовтня 2012 р.

Наступний Тиждень Відкритого Доступу!


Всі пам'ятають, що 22-28 жовтня вже вшосте відбувається Міжнародний Тиждень Відкритого Доступу?  Вже всі запланували в своїх університетах - бібліотеках як нагадати про це своїм користувачам? Організувати презентації чи семінари про ресурси відкритого доступу, повідомити про це на сайтах, в оголошеннях -розсилках, роздати флаєри чи листівки і т.д.  Перегляньте самі й покажіть користувачам фільм "Відкритий доступ в Україні".
НАГАДАЙТЕ КОРИСТУВАЧАМ:  понад 25 мільйонів наукових публікацій в світі - статті, дисертації, тези, матеріали конференцій, монографії чи розділи книг - у вільному безперешкодному безкоштовному доступі!  НАГАДАЙТЕ ДОСЛІДНИКАМ: розміщення їхніх публікацій у вільному доступі (через журнали чи репозитарії) - шлях до інтеграції у світову академічну спільноту.
УБА нагадує і пропонує , а я долучаюсь:-) : про заходи прошу повідомите мене, зробимо узагальнену інформацію про цей тиждень в Украні.  АБО, зареєструйте свої заходи самі: на сторіночці  OA Week section  у Open Access Directory

Корисні ресурси про Відкритий Доступ в Україні - ще тут  чи тут.
А цього року у нас в Криму було прийнято Кримську декларацію відкритого доступу, знаєте?   
УСПІХІВ!

1 коментар: