вівторок, 18 березня 2014 р.

Розкажемо світові про Україну - 2

Попередній пост був підготовчим до нинішнього семінару "Інтеграція тематичних цифрових колекцій у державні та світові інформаційні системи», що відбувся у Науковій бібліотеці Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова. Власне, мій короткий виступ про участь Могилянки у Світовій Цифровій Бібліотеці, був продовжений основним модератором семінару: Ольга Баркова, спеціалізована фірма Балі Яка пропонує: 1. аутсорсинг бібліотекам в іхній участі в ЄВРОПІАНІ 2.і головне, як на мене: програмні й системні рішення для створення електронних бібліотек. Демо-версія тут Бета-версію нині тестують-творять спільно з Бібліотекою педуніверу Драгоманова, освітянською б-кою Сухомлинського. 
Якщо чесно, виглядає гарно, цікаво, професійно, багатообіцяюче....Розбиратимусь! Невже з'явився внемливий вітчизняний продукт для е-бібліотек?

Агов, бібліотеки, Ваші враження?

2 коментарі:

  1. Дякую, пані Тетяно! Колекцію "Михайло Драгоманов" представлену у обговорюваному програмному продукті можна подивитись тут http://lib.npu.edu.ua/nashy-kolekcii/collections/view/1/13

    ВідповістиВидалити
  2. Колеги! Дякую за співпрацю!

    Демо версія DC-Visu для книжкових колекцій: demo.dcvisu.com
    Про Спеціализований Центр БАЛІ: ikt.scbali.com

    ВідповістиВидалити