пʼятницю, 19 квітня 2013 р.

ЛітРес: 60 000 російських книжок

Отримала повідомлення, яке може зацікавити не лише університетські бібліотеки нашого Консорціуму ЕЛІБУКР. Пропозиція скоріше для публічних бібліотек. На додаток до поповнення українською книжкою, звичайно:-)
Знайомтесь:  MIPP International пропонує книжкову платформу  ЛитРес агрегатора російськомовних ЛІЦЕНЗІЙНИХ е-книжок та аудіокнижок. На російському ринку - з 2006, у нас не чула, щоб хтось передплачував. Тестуємо?  Понад  60 000  електронних та аудіокнижок:  навчальна та художня література, в т.ч. фантастика та фентезі, детективи, жіночі романи тощо. Річна передплата  наче невелика, щоб не озвучувати загальну вартість: приблизно 25 копійок за книжку. Плюс сплата за робоче місце та режим посторінкового перегляду. Щоправда, така пропозиція лише до 31 травня.  Чи дозволяється завантажувати, в т.ч. на власні пристрої - не знаю. У себе навряд чи тестуватиму, тож кому цікаво й планує - поділитесь досвідом, ок? Кому потрібні контакти, поділюсь за запитом.

2 коментарі:

  1. Цікаво, буду вдячний за контакти. Можна на пошту - echz_library@mail.ru

    ВідповістиВидалити
  2. Вдячні за корисну інформацію! Вручаємо нагороду і передаємо естафету "Вітрила мрій"! http://biblio-nivki.blogspot.com/2013/04/blog-post_19.html

    ВідповістиВидалити