вівторок, 12 березня 2013 р.

...99, 100!

Вітання, друзі! Щойно додивилась, що вас - постійних читачів мого блогу - вже аж 98. Спасибі, що зі мною! 
А хто ще не визначився, приєднуйтесь!  Обіцяю: буде не завжди весело, не завжди цікаво, але, сподіваюсь, корисно! Для наших бібліотечних справ-планів-ідей. І  з любові поваги до різних конкурсів-квестів, які нині проводять дружні блоги, оголошую свій: 
Знайдіть джерело:  в якій країні  це реально планують? 
  • частка бібліотечних фондів, які представлені в електронних каталогах, у загальному обсязі до фондів бібліотек країни, має складати  100% до 2015 р.;
  • частка бібліотечних фондів, які будуть оцифровані (переведені в електронну форму), у загальному обсязі до фондів бібліотек країни, має складати  50% до 2015 р., і не менше 75% - до 2020"
 Першому, хто вірно відповість + 99 і 100-му  "прихильнику" мого скромного блогу: планшет чи який інший гаджет не обіцяю:-), але цікаву книгу переможцю! (З підписом Авторки:-)

6 коментарів:

  1. Вітання! Книжка - Ваша!
    Ще дві чекають на 99 і 100 прихильника:-)

    ВідповістиВидалити
  2. Якійсь... дуже швидкий конкурс вийшов, в мене навіть шансу не було :). Давайте наступного разу може більше запитань? ;)

    ВідповістиВидалити
  3. Супер, пане Віталію, книжку = на вибір!
    Пані НБ, так це бліц був: 22-47 опубліковано, відповідь о 00.19:-) Ок, наступного разу придумаю щось суттєвіше:-) Призів щоб стало:-)

    ВідповістиВидалити
  4. А я 100-а. Теж хочу книжку від Тетяни Олександрівни...

    ВідповістиВидалити