середу, 2 лютого 2011 р.

"Февраль. Достать чернил и..."?

    Ні, не плакати! Тому що лютий - останній місяць Зими (до того ж короткий), а значить Майже Весна! І завтра -2 лютого -  День Бабака (Groundhog Day), і тут, в США будитимуть знаменитого бабака Філа (пам'ятаєте його одним з героїв популярного фільму "День Бабака"?). 
      А чи знаєте Ви, що американський бабак Філ  в своїй славетній схованці поблизу містечка Панксутауні (Punxsutawney) в Пенсильванії мешкає лише взимку. Вгадайте, де вони (з коханою дружиною) мешкають в тепліші часи? Правильно, в міській бібліотеці.- Punxsutawney Memorial Library .  Оце, піар для Бібліотеки, правда?Ну, і для Філа, звичайно.
     Але в Україні свої прогнози Весни зроблять раніше (в силу різниці в часі) наші бабаки. Сподіваємось,  що і слобожанський Тимко, і львівський Мишко ствердно і авторитетно засвідчать: пора "шить сарафаны и легкие платья из ситца"!  Чи готувати велосипеди для відзначення 24 червня  Дня мобільних бібліотек!


3 коментарі:

  1. Ну от, американський Філ нічого не сказав нині, бо тутешні охороні прав тварин заборонили його чіпати. а слобожанський Тимко і так вже не спав:-) Все одно скоро Весна!

    ВідповістиВидалити
  2. Вчера смотрела репортаж про "то, как Тимко тень свою видел". Кстати,так и не увидел - значит весна скоро:))) Правда, каждый раз мне жалко этих зверьков, когда их будят и вытаскивают. Почему именно они??? Можно же было, например, день медведя проводить. Тоже будить его посреди зимы?

    ВідповістиВидалити
  3. Ну от, американці свого Філа пожаліли, й досі спить:-)

    ВідповістиВидалити