понеділок, 14 лютого 2011 р.

"В землі під серцем ворухнулася весна!"

   
Нарешті й у Нью Йорку визирнуло сонечко, і відразу: "Майже Весна!" І якось по-особливому натхненно й зворушливо вітає перехожих ця  скульптура про ЛЮБОВ в центрі міста. І всі відразу   усміхнені, яскраві, радісні. І хоч ні в моєму Колумбійському університеті:-), ні в його головній Бібліотеці не трапилось жодної згадки про нинішнє Свято Закоханих (а за повідомленнями блогів та бібліотечного сегменту Фейсбуку таке враження, що День Валентина  бурхливо святкують лише українські бібліотеки:-) , все одно Весна! І настрій зробити хоч на день перерву в серйозних повідомленнях своїх блогів:-): і сьогодні мій блог - просто діаріуш! 
          PS.  А по дорозі додому все ж "зустріла":  магазин APPLE Store вітає всіх з Днем Святого Валентина  сьогодні і пропонує в дарунок безкоштовні завантаження романтичних пісень на  iPod. Дрібничка, а приємно:-) (Це не реклама Apple:-)

1 коментар:

  1. Ага, ось ще чого гарний настрій сьогодні, дякую пані Ірині К. за нагадування:-) -свій 9-й ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ святкує Будапештська Ініціатива Відкритого Доступу! Happy birthday!

    ВідповістиВидалити