пʼятницю, 14 січня 2011 р.

InTech поповнює колекцію вільних для доступу книг. Скористайтесь!


Ну от, передостаннє новорічне свято - Старий Новий рік, Меланки і Василя (а ще день народження мого чоловіка:-), і ми  ще не встигли підвести всі підсумки року, що минає, а вже купа новин , зокрема у світі Відкритого Доступу! 

З останніх - Видавництво відкритого доступу InTech - http://www.intechweb.org/ інформує сьогодні про нові 10 книжок, що поповнили щойно колекцію.   

Вільно, безкоштовно, зручно! Читайте, завантажуйте, повідомте своїх користувачів! Поповніть свої списки ресурсів вільного доступу на сайтах  та доповніть свої каталоги, шановні колеги!

Видавництво  відкритого доступу InTech  створено в 2004 році,  як серйозне видавництво в галузі науки, техніки та медицини. Географічно – у Відні (але яке це має значення?:-)
 За цей час  випустило в світ (вільно в мережі!) понад 350 книг, та випускає 3 назви журналів, серед журналів, наприклад International Journal of Advanced Robotic Systems (редагується експертами  NASA та реферується в  ISI).  Контент підтримується протоколом OAI-PMH, що забезпечує інтероперабільність та високе індуксування.  З недавніх повідомлень Видавництва також: переважна більшість авторів, що публікуються у видавництві належать до найкращих 20 університетів світу (за рейтингом  2010-2011 Times Higher Education World University Rankings). 

Nota bene: Cподіваюсь, про одне з найбільших видавництв відкритого доступу - BioMedCental всі знають???  На всякий випадок -http://www.biomedcentral.com/
207 назв журналів - вільно! І ще купа всього корисного: додайте до своїх  ресурсів, Ваші читачі  - біологи, зоологи, медики, хіміки, екологи і т.п. скажуть вам спасибі.  




Немає коментарів:

Дописати коментар