суботу, 29 січня 2011 р.

Що вдягти в бібліотеку?

 Нарешті вихідні, відпочинемо? і як кажуть американці for fun - обкладинка з серії "Антибуки " (розвага, скоріше для шокування публіки в громадському транспорті:-) Але, дійсно, чи існують якісь вимоги щодо дрес-коду для візиту в бібліотеку? А для бібліотекаря?  Як думаєте, колеги-колєжанки?  

12 коментарів:

  1. Для бібліотекарів існує спецодяг.

    ВідповістиВидалити
  2. який, цікаво? Бібліотекар, до того ж, широке поняття: працівник книгосховища, черговий на довідці, працівник в читальній залі і т.д. Чи існує дрес-код для працівника бібліотеки? А для користувача? Чи десь є спеціальна форма для бібліотекарів? Здається, в Сумському ун-ті колись експериментували... Мені не вдалось (пропонувались футболки) у себе, колєжанки пручаються:-)

    ВідповістиВидалити
  3. Як на мене - це халат і спецвзуття. Лікар також широке поняття.

    ВідповістиВидалити
  4. Мдаа, пане Бібліотекарю, а Ви ходите на роботі в халаті та спецвзутті? Боюсь, мої колєжанки не погодяться:-)

    ВідповістиВидалити
  5. ...колєжанки не погодяться...

    Взагалі то від роботи з фондом - одяг псується. Ну а жінки звісно - якщо вже доводиться надягати халат, то хоча би маленький каблучок повинен бути=)

    ВідповістиВидалити
  6. @Могилянська бібліотекарка - шокуючий піар - часто найдієвіший. Якби працювала в бібліотеці -тільки таку книжку б і відкривала щодня в метро :)

    ВідповістиВидалити
  7. "Хранитель кода. Гадание на ББК. 100 успешных стратегий" Кто нарисует?

    ВідповістиВидалити
  8. Пам'ятаю, тільки прийшла в бібліотеку працювати, ще де в кого працівників залишилися такі коричневі халатики з білими комірцями...Не думаю, що би хотіла такого вбрання, та і мої дівчата також. А якщо врахувати, що подекуди відношення до бібліотеки межує з відношенням до техперсоналу, тобто "бібліотека і господарська частина" десь поруч, то такий спецодяг тільки ускладнить ситуацію. Футболки, з патріотичним надписом щодо своєї бібліотеки - може так, але на корпоратив, або щось подібне. Уявляєте в холодну пору року таку футболку поверх теплого одягу? (для всього діапазону розмірів:))

    ВідповістиВидалити
  9. ""Хранитель кода. Гадание на ББК." - гарно! ще можна "Как лучше обслужить пользователя":-), "Моя профессия на букву Б.!", "Как провести время в Библиотеке".

    ВідповістиВидалити
  10. Ух ты!Какой актуальный пост! Мы как раз вот обсуждали, как должен выглядеть сегодняшний библиотекарь: ну вродь нужно ли чулки на подтяжках носить и тд. Хотя на мой взгляд, вопросом, что одеть в библиотеку должны озадачиться и читатели. А то всякое бывает:(((

    ВідповістиВидалити
  11. тема актуальна для обох гравців на бібліотечному полі:-) - і бібліотекаря (бачите який діапазон пропозицій: від халату і спецвзуття до панчох:-), так і для читачів (студенти влітку в шортах і майці не шокують, колеги? можуть і без майки..., добре хоч в шортах:-) Пропоную виписати Бібліотечний дрес-код (в кожному жарті є доля жарту:-)

    ВідповістиВидалити
  12. в шортах і майці не шокують, бо в нас південь і річка поряд, а там стихійний пляж
    що будуть носити в цьому сезоні - моя версія

    ВідповістиВидалити