пʼятницю, 21 січня 2011 р.

Передплачуйте EBSCO і отримаєте гарний сервіс!

EBSCO забезпечує все більш досконалу та поліпшену інтеграцію своїх ресурсів. У вчорашньому пресовому повідомленні кампанії повідомлено, що віднині вже 23 000, 0 назв журналів, що агрегуються EBSCO, забезпечені засобами інтеграції до каталогів та систем управління е-ресурсами бібліотек-передплатників. Отже, якщо Ваша бібліотека передплачує бази даних ЕBSCO або забезпечує  доступ про безкоштовних ресурсів (бази вільного доступу - наприклад, EBSCO Open Access Journals, EBSCO Open Access Law Collection, EBSCO Open Access Philosophy Collection та ін.)       

не забудьте ЗАВАНТАЖИТИ (імпортувати) записи до свого електронного каталогу.

Мова йде як про записи на назви журналів, так і на постатейному рівні (із smart-лінком на повний текст статті, якщо Ви передплачуєте цей журнал). Якщо хтось використовує додаткові рішення від EBSCO (наприклад, A-Z для  управління е-журналами), то всі переваги  сервісів інтеграції EBSCO поширюються і сюди. 

Як завжди, користувачі будуть вам вдячні!
 
Про EBSCO:  Один із основних світових гравців на інформаційному ринку з 1944 р.: продаж та передплата книг, журналів, електронних ресурсів (е-журналів, е-книжок, понад 100 назв баз даних ("український пакет" - через Консорціум "Інформатіо" - http://www.informatio.org.ua/ включає 10 баз даних, але можна вибрати додаткові). Клієнти EBSCO - бібліотеки, університети, дослідницькі установи в 200 країнах світу. Сайт :   www.ebsco.com

Джерело: http://www.librarytechnology.org/ltg-displaytext.pl?RC=15363

Немає коментарів:

Дописати коментар