пʼятницю, 21 січня 2011 р.

Новий роман Ліни Костенко - в Мережі

Копіюю майже повністю:  "Інтернет-пірати виклали в мережі новий роман Ліни Костенко «Записки українського самашедшого». Текст можна читати онлайн або завантажити безкоштовно на одній з онлайн-бібліотек.

Видавець роману Іван Малкович  ...засмучений...
Онлайн-бібліотека, на якій нелегально розмістили «Записки українського самашедшого», розташована у Еквадорі та функціонує за законами цієї країни.

Роман Ліни Костенко вийшов 17 грудня 2010 і зараз є найбільш купованою книгою в українських книгарнях. Перший наклад роману (10 тисяч) розмели за 10 днів. Були випадки, що примірник роману продавали за 200 гривень, хоча ціна, за яку продавці отримують книгу від видавництва — 42 гривні.Іван Малкович повідомив, що додруковують ще 25 тисяч примірників роману."

Джерело: http://litakcent.com/2011/01/21/piraty-vyklaly-v-merezhi-novyj-roman-liny-kostenko.html


Мдда, копілефт знову процвітає:-)  Ну що ж, успіхів Малковичу у боротьбі з піратами!
А для тисяч охочих почитати роман - шукайте в Мережі.     

6 коментарів:

  1. Та я знаю, вже читаю:-) для таких як я в екзилі - це знахідка! бо тут і далеко не знайдеш, а терпіти до повернення нема сил... Але ж ми з Вами НЕ ПІДТРИМУЄМО І ОДНОСТАЙНО ЗАСУДЖУЄМО піратів! :-) тому не давала лінки:-) (вже всі знайшли, хто хотів:-)

    ВідповістиВидалити
  2. Екзил різним буває. У нас нема доступу до всіх важливих англомовних ітд. матеріалів і не у всіх є гроші, щоб матеріали ці придбати. Звідси - мені справді шкода авторів, але окрім піратства у багатьох українців просто нема інших шляхів з деякими матеріалами ознайомитись.

    ВідповістиВидалити
  3. та далеко ходити не треба, rutracker.org лежить OCR в TXT FB2 для мобілок. Читаю з мобілки, але в дома куплений екземпляр. І взагалі всі книги Ліни Костенко з дисками куплені.
    Тому що я її поважаю і підтримую.
    Їм в маркетинг треба було ввести amazon вони книги продають електронні під читалки, я б на читалці lbook читав скоріше між на мобілці чи живу книгу.

    ВідповістиВидалити
  4. Філософія відкритого мислення 2.0, це і навчання 2.0 і книговидання 2.0 {taltek.info}

    ВідповістиВидалити
  5. ТРЕБА ЗАПРОШЕННЯ (3-20шт)
    на Ліну Костенко в 15 лютого Львові, подія у facebook.com

    Львів'яни відгукніться!
    Oleg.Nazarevych@taltek.info

    ВідповістиВидалити