пʼятницю, 29 липня 2011 р.

Все, що Ви хотіли знати про DSpace, але боялись запитати

Тепер в гарному російськомовному викладі-інструкції від колег з наукової бібліотеки Уральского державного університету. За оцінками експертів наразі це найкраща російськомовна інструкція з DSpace.
Гостьовий пост від ІК. 

6 коментарів:

  1. Хочу еще раз подчеркнуть то, что описано в заключении:

    Данная статья является частично заимствованным, актуализированным и додуманным руководством от woodyfon'а (woodyfon@meta.ua), который в свою очередь вдохновлялся мануалом, автором которого был Yatrick Patel (INFLIBNET Centre, yatrik@inflibnet.ac.in).

    Думаю, коллега woodyfon. если будет интерес, сможет представить актуальный вариант подобной инструкции на украинском языке.

    А по сабжу - большинство проблем возникает именно с PgSQL, если у кого-то будут вопросы, пожелания, идеи - готов к сотрудничеству.

    Что касается аналогичной инструкции под linux/unix, то она существует на английском языке, если необходимо - согу взяться за перевод.

    ВідповістиВидалити
  2. Аноніме! woodyfon@meta.ua та yatrik@inflibnet.ac.in, ДЯКУЄМО! :-) Cупер! Було би гарно мати українською мовою теж! Відгукніться на приватну адресу,прошу, поговоримо.

    ВідповістиВидалити
  3. Так це не ВСЕ, а лише встановлення? З українських є така інструкція під FreeBSD.

    + не можу не згадати феєричний комент з цього ж ресурсу.

    ВідповістиВидалити
  4. У методичці Андрухіва геніальна перша фраза: "Створена методична інструкція не претендує ні на що" :-) А взагалі, дякую за лінки. От і назбирається на розділ нашого майбутнього "штучного" продукту? :-)

    ВідповістиВидалити
  5. http://rspproject.wordpress.com/2010/07/28/installing-dspace-on-centos-5/

    Ставил и настраивал под CentOS 5.5 и 6.0 по этому руководству. Написано так. что перевод не нужен :)

    ВідповістиВидалити