неділю, 13 березня 2011 р.

Кілька фото з університету Каліфорнії в Лос Анджелосі


Певно, тут вже немає студентів, які б не мали ноутбука. Але якщо лінь його носити з собою, в бібліотеці «позичать» лептоп на цілий день. Тільки просять повернути за годину до закриття бібліотеки…


На кожному копіювальному апараті просто прикріплено повідомлення від імені бібліотеки про авторське право та відповідальність користувача…


 
Візуальна мапа Біомедичної бібліотеки, правда зручно орієнтуватися? І в розміщенні фондів (всі вільні), і в читальних залах, і в інших сервісах…  

5 коментарів:

  1. А що це у них на самих верхніх поверхах 11-12? Коноплі ростуть?=)

    ВідповістиВидалити
  2. Маю питання:

    1.А на яких умовах студентам ноути позичають? Як гарантується повернення?

    2.Чи можете ви якось прокоментувати доповідь Ен Уїкс

    http://www.aselibrary.ru/conference/conference43/conference431834/

    http://biblio-media.blogspot.com/2011/02/blog-post_17.html

    "Молодежь все чаще не видит причин быть на связи с библиотекой. Студенты в США посещают библиотеку не чаще двух раз в год, в основном в Интернете. Ходят они в библиотеку на определенные занятия "

    3. як там з ай-педами? черги є?

    ВідповістиВидалити
  3. Всім вітання з Канасу. Тут йде сніг, досить цікаво потрапити знову в зиму:-)

    1.Ноутбук позичається так само як книга.
    2. Категорично не згодна. Всі університетські бібліотеки, які я бачила в США ЗАПОВНЕНІ студентами з ранку до ночі. Майже без перерви або реально 24 години на добу. Не була вночі:-), але планую в Колумбійському якось припхатися з камерою, подивитися, що вони там вночі роблять:-)
    Я би не ставила як тотожні поняття молодь та студенти. Студенти тут не можуть без бібліотеки. Молодь, яка не вчиться, дійсно може "не видит причин"?
    3. Черг не бачила, не траплялись магазини відповідні. Але новини повідомили, що з п"ятниці до неділі всі iPAD2 були продані:-) Не встигає Apple за купівельною спроможністю спраглих до іграшок американців. Повернусь в НЙ,зазирну в Apple, розповім.

    ВідповістиВидалити
  4. ПБ: Може і коноплі:-) Каліфорнія - один з штатів, який бореться за легалізацію легких наркотиків, а в медичних цілях вони навіть дозволені? Принаймні в одному з напівбогемних районів бачила чергу до лікаря, якому, зі слів, можна пожалітися на головний біль, і отримати косячок:-)

    ВідповістиВидалити