четвер, 8 вересня 2011 р.

"Про лідерство" з бібліотечного сайту

"Мы — стадо, миллионы нас голов.
Пасёмся дружно мы и дружно блеем... " - 
Штиль цієї "високої поезії" - на розсуд поціновувачів. І в житті б не зазирнула на цей блог, якби він не був лінкованим  з першої сторінки поважної академічної книгозбірні. Хто така Анжеліка, чому блог називається "О лидерстве", на кого він розрахований, і чому витяги з підручників з психології варто презентувати з віртуальних шпальт бібліотеки?  Питання і колегам-блогерам, і колегам-керівникам: чи варто презентувати всю "творчість" співробітників з офіційної сторінки бібліотеки? і у яких випадках варто? І як така "творчість" корелюється з іміджевими речами? Чи бодай з етикою... 
 

15 коментарів:

  1. Попахує комунізмом, хоча згадуючи, хто у нас міністер освіти, це і не дивно!!!!!!!!!!!!!! Тут нема ні етики, ні культури а присутне елементарне потурання невігластва і самодурства.

    ВідповістиВидалити
  2. Все дуже просто: Анжеліка працює в цій самій поважній книгозбірні. Більш того, є модератором її сайту. Зрозуміло?

    ВідповістиВидалити
  3. та це скоріше виключення; зазвичай веб-майстри живуть за девізом "вмри, але не віддай на сторону жодного лінка на сторонні ресури"
    а взагалі іноді в "підвалах" біб. і навколобіб.сайтів бачиш рекламу на таке..холодильники, наприклад...а чого? читачам що тепер, без холодильників жити? отака контекстна реклама...

    ВідповістиВидалити
  4. Аноніме: Вважаєте це виправданням? чи все ж використанням службового становища?
    Наталю: хіба що "холодильник в бібліотеці" як сервіс:-), ну поки читач книги читає-вибирає, щоби пєльмєні не розмерзлись:-) Пришіть як трапиться така концептуально-"контекстна" реклама!

    ВідповістиВидалити
  5. Навпроти, вважаю, що це недоречно.До того ж, не приймаю багато чого, чим захоплюється Анжеліка та й ще рекомендує іншим.

    ВідповістиВидалити
  6. ось піду гуляти по сайтах-номінантах- щось та знайду ))

    ВідповістиВидалити
  7. але ми підняли відвідуваність блогу Анжеліки:)

    ВідповістиВидалити
  8. Авжеж, проте кожен має право вирішувати чим йому захоплюватись.

    ВідповістиВидалити
  9. "кожен має право вирішувати чим йому захоплюватись" - ніхто не заперечує! Офіційна сторінка бібліотеки тут до чого? Ну, щоби передбачити закид можливий, питаю вашу думку не просто так: на власний блог маю теж посилання з сайту бібліотеки. Чи варто це робити?

    ВідповістиВидалити
  10. ...Чи варто це робити?..

    Запитайте у колег-бібліотекарів НаУКМА.
    А цікаво, у Вас посилання з головної сторінки сайту на блоґ. Якщо кількість бібблоґерів у бібліотеці зросте, то: додаватимете решту на головну, створите новий розділ, тільки нових у розділ?=)

    ВідповістиВидалити
  11. "Якщо кількість бібблоґерів у бібліотеці.." - якщо би. Теж мрію:-) .

    ВідповістиВидалити
  12. @МБ: Сподіватимемось, що це той випадок, коли з мріями слід бути обережним=)

    ВідповістиВидалити
  13. ПБ, я ж Вам пропонувала роботу:-)А Ваш блог би без питань! Упс, але з мріями - обережно!

    ВідповістиВидалити
  14. "Мы — стадо, миллионы нас голов.
    Пасёмся дружно мы и дружно блеем... " А хіба не в епоху комунізму стверджували, що ми стадо? Як на мене такий блог та ще й в державній бібліотеці ображає всіх свідомих українців!

    ВідповістиВидалити