неділю, 11 вересня 2011 р.

Анкета про ВД - приз від Амазон


Підтримуєте Відкритий Доступ? Заповніть анкету від Лондонського Королівського Товариства (Royal Society), і крім допомоги у дослідженні отримаєте ще й можливість виграти ваучер на 150 доларів в Амазоні, книжок собі накупите чи кіндлів:-).

Анкета тут: http://svy.mk/OAsurvey

Особливо зворушливо звучить там запитання, щодо відсотку бюджету інституції чи бібліотеки на підтримку відкритого доступу чи сприяння (фінансування) публікації дослідників у журналах ВД...Ех, але поборемо!
    А принагідно, зазирніть на свої сайти - каталоги: чи додали Ви до власної колекції відкритий журнал товариства Open Biology? Ще ні? Додайте! Гарний науковий журнал: статті з біології клітини, молекулярної біології, біохімії, імунології, мікробіології та генетики...

3 коментарі:

  1. Заповнити можна лише один раз, далі адреса злітає на сайт журналу:-) Навіть тут не вдалось прив'язати, вибачайте. Заповнюйте!

    ВідповістиВидалити
  2. А звідки знаєте що гарний? SCImago про такий не знає...

    ВідповістиВидалити
  3. Королівське Товариство - поважна наукова спільнота ще з 1660 року. "Мурзілку" не стане випускати, навіть за гроші. Тому рекомендую з чистою совістю однозначно! А в рейтинги потрапити - треба кілька років, як знаєте, а цей журнал новий...

    ВідповістиВидалити