пʼятницю, 26 серпня 2011 р.

Міжнародний День бібліотечного блогера - 25 серпня

Ага, тепер не просто для душі, а справжній  (кульки, банти, гольфи, смокінги і т.п. обовязкові! ) "професійний празднік" пропонується віднині святкувати на всій земній кулі 25 серпня всім причетним до бібліоблогосфери. Вже скоро напишуть у Вікіпедії: "25 серпня -   Міжнародний день бібліотечного блогера. Започатковано у 2011  групою "Неконференция библиотечных блогеров"  на Фейсбуці.Авторка ідеї - Євгенія Гусева". Чи щось таке:-) Ідеї щодо "народження легенди" свята приймаються там же.  Ну, щоб не просто "в жизни всегда есть место поводу":-) 
Ну що ж, хай буде "красный день Календаря": якраз після Дня незалежності України,  ще одне свято, а свято - це завжди приємно:-) Слоган : "Бібблогери, всі на перетворення біббуднів в свято!" 

3 коментарі:

  1. А ще щойно надибала статтю, де обгрунтовано й радісно про "библиотекари-блоггеры в большинстве своем разделяют ценности интеллигентов" - http://ellib.gpntb.ru/subscribe/index.php?journal=ntb&year=2011&num=6&art=7.
    Ну, слава Богу, а то якось ніяково було, чи розділяють:-)

    ВідповістиВидалити
  2. Про інтелігентів потішили :). А щодо свята - головне тепер 25 серпня 2012 року про нього не забути ;). За себе обіцяти точно не можу, тому про всяк випадок тримайте руку на пульсі..

    ВідповістиВидалити