суботу, 6 вересня 2014 р.

Вересневе


Всім вітання з першим тижнем Осені (марнували літечко, марнували, а тепер осінні вже карнавали!) та навчального року! Ох, завірюха справ здійнялась якась особлива цьогоріч, га? Ще й примножена на події в країні... Але ж поборемо!
А поки коротко: не забули , що наступного тижня Форум видавців у Львові?
Цьогоріч він відкриється 10 вересня й триватиме до 14-го ! А в межах нього - понад 800 (ВІСІМСОТ!) різних заходів (55 локацій, 700 заходів у програмі, 200 видавництв, 300 авторів з 23 країн). А в межах - 5-й Бібліотечний Форум? А в межах:
1. семінар для куточків "Вікна в Америку": не пропустіть про конкурс науковців в бібліотеках ScienceSlam@Your Lbrary! Приєднуйтесь!
2. секція "Бібліотеки, архіви і музеї у спільному соціокультурному просторі" (11 вересня, Музей релігії) , приєднуйтесь!
3. флешмоб "Читаємо Тараса Шевченка" (від студентів КНУКіМ і не тільки). 11 вересня, 10 ранку, пр.Свободи. Приєднуйтесь!
4. Круглий стіл Програм академічного обміну імені Фулбрайта, приєднуйтесь!
Планую всюди встигнути (бо ж маю всі ці виступи) + бібліотеку та наукові комунікації на пленарне, і встигнути повернутися на суботні лекції студентам...А коли ж зазирнути на сам Форум? Чи хоч на топ 10 заходів?
Хто пропустить Львів: всі презентації - виступи: заллю в екмаір, як завжди. Але ж присмак львівської кави як я Вам передам? Тому, якщо є час і натхнення...

Немає коментарів:

Дописати коментар