середу, 4 грудня 2013 р.

Інновації з Тернополя

"Хто  дихав  хоч  день  так  вільно, до  смерти  хмільний  украй"

Час спресований до епохи за цей тиждень з останнього посту. Я пишаюсь вами, кияни! Горда за молодь, за студентство!  Поборемо!
А поміж тим, життя йде, і не можу не порадіти за колег із славного Тернопільського технічного університету ім.Пулюя. На сайті бібліотеки з'явився "скромний" розділ "Науковці ТНТУ". Зазирніть, не пошкодуєте! Тут вам і індекс цитування, і дані із Scopus, і з репозитарію, і з е-каталогу, і вся бібліографія для кожного автора. Оновлення - ЩОДНЯ. Про деталі питатимемо авторів розробки на січневій конференції в Могилянці.     

3 коментарі:

  1. Чудова інновація! Гарний задум та і візуальне виконання тішить око. Давно пора зорганізувати якийсь "бібліотечний Оскар", щоб не тільки за 100 лєт бєзупрєчной службє, а було до кого тягнутися.

    ВідповістиВидалити
  2. Так отож! Але ж не так просто, програмував Сергій... Розпитаємо? Принагідно, дзенькую за Бібліотечку громадянина, вже потягла:-) (а до Вас через капчо-чащу пробитися нема часу..)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Самому капча не подобається, але: як тільки заберу, то відразу ж якийсь нехороший робот заспамить:( Бібліотечку вирішив зробити без попперів-гаєків, можливий варіант з "важчою" літературою. Думаю зробити і собі пост про ТНТУ - для хороших проектів реклами забагато не буває:)

      Видалити