пʼятницю, 20 січня 2012 р.

Видавництво "Буцегарня"

 Всіх із завершенням напруженого робочого тижня 1 побажаннями гарних вихідних! Готуємось святкувати День Соборности України! Ну, а для кого "в жизни всегда есть место поводу": Чунь цзе,! китайський новий рік таки настане в неділю о 6 вечора за нашим часом, тож "дракони-феєрверки" і т.д.і т.п.
А нині - TGFT!  а що там "вечірня пошта" принесла? Серед новин видалась цікавою ось така: Ув'язнені американського штату Юта створюють... аудіокнижки для бібліотек: начитують на плівку тексти книг  спеціально для ля людей з вадами зору.  Ці плівки потрапляють в бібліотеки для сліпих...Ця спеціальна програма тюрми штату досить приваблива, туди беруть лише освічених в'язнів, ясна справа. Ця праця навіть оплачується (від 40 до 60 центів за годину).  Серед  17 вязнів-учасників програми, як повідомляється,  40 %-  убивці, а ще 60% - сексуальні злочинці... Певно, якийсь особливий тембр в голосі? Брр...
 Цікаво, які роботи виконують ув'язнені в наших місцях позбавлення волі? Може, запропонувати таку от програму? :-)  А чиновникам, як будуть пручатися,  нагадати: люди діляться на дві категорії: ті, що сидять у в"язниці, і ті, хто мають там  сидіти:-).

8 коментарів:

  1. Думаю плівки з голосом ювт розходились би на ура.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Уявіть лише, з яким захопленням "Тенісні м'ячики небес" слухали б десь на Банковій=)

      Видалити
  2. "Дуракам приятно тешить себя иллюзией, что они пусть и неумны, но зато способны возмещать отсутствие ума чувствами и озарениями, которые интеллектуалам не по плечу.."
    Гадаєте б "із захопленням"???

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Йой як все серйозно. Я типу про план втечі та іншу монтекрістовщину.

      Видалити
  3. І тут политику знайшли :) Думаю казки для дітей в виконнані ювт були б чудові :)

    ВідповістиВидалити
  4. І вірщі Лесі Українки
    Contra spem spero!
    ...Я на гору круту крем'яную
    Буду камінь важкий підіймать
    І, несучи вагу ту страшную,
    Буду пісню веселу співать...

    ВідповістиВидалити