середу, 18 січня 2012 р.

Чорна середа Або День без Вікіпедії

Сьогодні "мовчить" не лише Вікіпедія, оголосивши 24-годинний страйк. Купа ресурсів і сайтів оголосили також свій протест проти проекту американського уряду під назвою  SOPA (Stop Online Piracy Act), спрямованого начебто проти справедливого запобігання онллайновому піратству. Але проект уможливлює закриття чи інші покарання сайтам, які навіть лише запідозрені в зловживаннях. При цьому власники ресурсів можуть бути непричетними до такої діяльності... Проти цього законопроекту виступили навіть такі інтернет -гіганти як Google, Yahoo!, Facebook, Twitter. Приєднуємо свій голос і ми? Агов, ми ЗА ВІЛЬНИЙ ДОСТУП ДО ЗНАНЬ!   
Джерело 1 або Джерело 2

6 коментарів:

  1. Будемо посольство бойкотувати?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ходім!:-) Тим більш, Пос-во сьогодні переїхало, і навіть вулицю, де переїхали - перейменували! Сікорського!

      Видалити
    2. Ще тут нині про це ж - http://blog.rgub.ru/ekniga/2012/01/18/nu-polnaya-sopa/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+rgub%2FbIVi+%28%D0%9F%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B0+%D0%B5-%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%B3%29&utm_content=Google+Feedfetcher

      Видалити
  2. А ще - святкуватимемо День подяки?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А Гелуин ще не святкуемо? (Пробачте не знаю профіль Вашої біблотеки), а дитячі бібліотеки активно переймають не тільки день Святого Валентина.

      Видалити
    2. Так відсутні методичних рекомендацій щодо святкування :)

      Видалити