середу, 8 липня 2015 р.

Креативна Україна

Перепост, і не кажіть, що не бачили! 
"Міністерство культури оголосило пошук ініціатив щодо розвитку сучасної української культури. На офіційному сайті Міністерства культури розміщене електронне опитування «Креативна Україна». У рамках нього кожен охочий може запропонувати певний культурний захід, зміну до законодавства у сфері культури, метод оптимізації роботи закладів, підпорядкованих Міністерству культури, чи будь-яку іншу корисну суспільству ідею. Задля цього необхідно взяти участь у опитуванні, де слід заповнити коротку анкету, а у відведеному текстовому полі висловити свою ідею, вказавши її мету, строки реалізації, необхідні ресурси та спосіб оцінки її ефективності.
Опитування, що можна знайти за посиланням, триватиме до 1 серпня цього року. Після цього Міністерство культури опрацює отримані варіанти та обере десять найпопулярніших та найбільш реалістичних для втілення пропозицій. Виокремлені ініціативи будуть оприлюднені  для голосування громадськості у вигляді електронної форми. Голосування триватиме до кінця серпня, оголошення результатів планується на початок вересня цього року. П`ять ідей, що отримають найбільшу підтримку громадськості, будуть реалізовані Міністерством культури разом із авторами ініціатив".

2 коментарі:

  1. Гадаю, ліквідація Мінкульту виявилась би найпопулярнішою та найбільш реалістичною для втілення пропозицією, однак пропозиції ж самі чиновники з Мінкульт і відбиратимуть.

    ВідповістиВидалити