неділю, 24 лютого 2013 р.

Як захистити свій курятник від гоблінів?

На моєму блозі завівся спамер. Блоггер не справляється, бідненький, і час від часу щодня  пропускає 3-4 "коменти", які доводиться видаляти руцями. Чесно: набридло. Ставити капчу? Не хочеться, по собі знаю скільки власних коментів лишилось неопублікованими, бо було жаль часу продиратися через ці хай нехитрі, але перешкоди "Доведіть,що Ви не робот"... (Гм,  Фройд би плакав а якщо  часом і сама не впевнена, що не робот ? (робота-дім-робота-з новим роком-робота-дім...)?. 
Отож, капчу поки не монтую. І намагаюсь щодня "чистити" спамерські коменти. Але, на всякий випадок: "Не читайте дивні коменти на старі пости, друзі. Вірніш, не відкривайте з них жодних посилань. Ок?
Але нині "злобний гоблін троль" привів до посту про кумедні назви книг. Перевірила заодно, чи нема тут чого новенького? 
Аж є, тримайте:
Британський журнал Bookseller знову оголосив шорт-ліст номінантів на премію Diagram: за найбільш кумедну назву книги. Не  повірите, але все це досить серйозні  наукові видання. Отож: 
  • «Чи був Гітлер хворим?» (Was Hitler Ill?);

  • «Лофти Північної Америки: Голубники» (Lofts of North America: Pigeon Lofts);

  • «Інструкція по заточці олівців» (How to Sharpen Pencils);

  • «Пипка Бога: Життя та пригоди пеніса» (God’s Doodle: The Life and Times of the Penis);

  • «Як захистити свій курятник від гоблінів» (Goblinproofing One’s Chicken Coop);

  • «Як чайні баби змінили світ» (How Tea Cosies Changed the World).
"Переможця" визначать до 22 березня, через інтернет-голосування, голосувати можна тут. Я проголосувала. Вгадайте за яку:-) 

PS. Остання неділя Зими! Вітання!   

1 коментар:

  1. Є така хороша річ — draggable captcha. Вона настільки проста, що зовсім не відбиває охоти коментувати. Якщо її можна встановити на Блогері, раджу.

    ВідповістиВидалити