пʼятницю, 28 січня 2011 р.

RePEc - мільйонер

RePEC   (Research Papers in Economics)- відомий у світі Відкритого Доступу електронний архів публікацій в галузі економіки та суміжних дисциплін досяг відмітки - мільйон публікацій.  87.5% - повні тексти, безкоштовно доступні до завантаження. Складові архіву: 59.2% - журнальні публікації,  38.5% - звіти чи "робочі документи",  1.3% - розділи книг,  0.8% - цілісні книжки, 0.2% - компоненти програмного забезпечення. Всі ці матеріали відбираються з 1300 архівів та відповідних сервісів в світі, серед яких відомі  EconPapers, EconomistsOnline, IDEAS, NEP, Socionet., Econlit, Google Scholar, Inomics, Microsoft Academic Search, and Worldcat. 

RePEc  - спільний проект сотень волонтерів з 73 країн світу, в т.ч.України,  які відбирають та забезпечують організацію у вільному е-архіві публікацій в галузі економіки.


Як завжди звернення до колег-бібліотекарів: додайте цей мільйон публікацій до своїх ресурсів, повідомте про них своїх  користувачів, закаталогізуйте опис RePEC в свої е-каталоги.

Дослідникам в галузі економіки: додайте додайте свої роботи до RePEC, забезпечте публічний доступ до результатів Ваших досліджень. 

Немає коментарів:

Дописати коментар